Aku Update Entry Pakai Handphone Je

Posted by SS  |  at  12:34:00 PG 7 comments


Ya,aku update entry pakai hp je..jadi entry aku takde la tlisan kaler2..tentu korang prasan kan yang kebanyakan tulisan aku kaler hitam je..pastu gamba mesti terpacak kat atas..
Kenape aku update entry pakai handphone?ni la sebabnya...










































"Nenek...dah2 le tu main DOTA,bagi kat saye pulak main"
"lekkkk luuuuu,nenek tngah nak up level ni."
"aishhh..kat mane pulak nenek aku blajo pekataan 'lekk luu' ni..adoiii" *mengalah*

Segala misteri telah terjawab,haha..takdelah korang,aku tipu je..gamba nenek sape pun aku tak tau tu..aku main gogle je ape yang telintas kat pale otak..


P/s:update entry pakai hp adalah kisah benar..aku mntak maap kalo entry aku agak boring..huhu

Tagged as:

About the Author

Seorang pelajar dan pekerja pada masa yang sama, belajar sekadar untuk bekalan hidup agar tak sesat, bekerja pula sekadar mencari harta dunia yg sementara.. sebarang pertanyaan emailkan ke: white_sheep@linuxmail.org

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

Related posts

7 ulasan:

  1. syok la tu..agak2 malas ngadap lappy boleh gak update entry guna hp..sambil baring2 pon boleh...hehe..

    ca mcm lama x update..uwaa~ nape la tenet slow sangat..ca lom jawab agi 11 soalan mirul tu..aiyoo..

    BalasPadam
  2. wuuuwuuu.. canggeh nenek? aku pong x reti main dota.. malu doowww


    siyes aku ingat nenek ko.. rupanya bukan..

    BalasPadam
  3. hahaha...hebat nenek! pkai fon pon boley ke? canggih2 :D

    BalasPadam
  4. aisehh nak tunjuk boleh hupdate kai henp0n lah tuh.

    BalasPadam
  5. @noraauliyyaxde la,nak ckap yang kite xde komputer nk update blog.. :(

    BalasPadam
  6. huyo~ canggih phone dia..hehe

    BalasPadam

Cerita Lain

    Popular Posts

Copyright © 2013 Speaker Sekolah. Blogger SS converted by SpeakerSekolah
Amirul Fazil. Proudly Powered by Blogger.
back to top