| Contest My Collection By Cik Duyung |

Posted by SS  |  at  3:19:00 PTG 10 comments

Eh? Aku join contest pulak kali ni..Siapa yang anjur? Ala blogger Cik Duyung Ca tu la..takkan tak kenal kot..ala yang suke pot pet pot pet tu..wat malu je kalau tak kenal..kalau korang nak join sila klik header di atas.Doakan aku menang tedybear besar punye..wahaha..






Koleksi aku takde la banyak sangat..ni je yang tinggal..Time kecik2 dulu banyak la koleksi..




1.Koleksi Setem - Besaq2 kumpul setem lagi..sebenarnya mengumpul setem ni pelaburan jangka panjang..lagi tua setem tu lagi mahal harga dia nanti..kemungkinan besar,di masa depan nanti tiada lagi setem,sebab sume dah main email,bbm,facebook dan ada yang lagi ganaz kot nanti..Setem kaler coklat tu paling tue..umur dia dah 10 tahun,tak confirm..mungkin lebih kot..ade sesape nak beli tak?hehe..











2.Koleksi Komik Detektif Conan - Dari sekolah rendah sampai dah tamat sekolah masih baca komik DC ni..takde niat pun nak buat koleksi tapi sebab dah banyak terpaksa la jadi koleksi..ye dak?









3.Koleksi Hot Wheels - tiga je yang tinggal,kalau nak ikutkan dulu ade 20 buah rasanya..maklumla,dah besaq panjang takkan nak main hot wheels lagi kot? Jadi aku hadiahkan kat budak kecik yang datang rumah time raya..menyesal sebenarnya..ishhh

"bagi mainan aku balik woiii"





Tu je kot yang boleh digelarkan koleksi.Gambar tu gambar ori okeh,bukan gambar dari pak cik google..
aku ni bukan apa,malu sebenarnya nak tayang muka sendiri dalam blog,dah la kita tak ensem.. :(

Sape agaknya aku nak tag?ermmmmm...hah!! Jumpe sorang...

Ana Huriya








P/s:Nomor tipon aweks buleh digelar koleksi tak?kahkahkah.. (melawak)

Tagged as:

About the Author

Seorang pelajar dan pekerja pada masa yang sama, belajar sekadar untuk bekalan hidup agar tak sesat, bekerja pula sekadar mencari harta dunia yg sementara.. sebarang pertanyaan emailkan ke: white_sheep@linuxmail.org

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

Related posts

10 ulasan:

  1. maceh join mirul..hehe..nice entry..psst~psst~ tp satu je ca mintak, mirul pilih satu gambar je yg nk dipertaruhkn sbb syarat ca nk satu gambar je.. :) tp ca hargai perkongsian 3 gmbr ni..mmg menarik..lagi2 komik DC..nak pinjam..hehe

    no fon awek? reject.hahaha

    BalasPadam
  2. Dc kat komik dah tamat ke? klu tgk crte dia da smpai 600 ++ episode.. tak tamat2 lg.. hurm..

    BalasPadam
  3. @Clarakomik pn x tmat2 lg..entah bile nk tamat pn xtau la..

    BalasPadam
  4. tak payah edit mirul..mirul da buat pilihan kan.. :)

    anta url ye kat entry contest.. :)

    BalasPadam
  5. macam2 ye ko suka kumpul...

    #main hotwheels lagi ke..? haha~

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum..!!terima kasih tag Ana..=)Ana doakan awk menang contest tersebut..wink2..

    BalasPadam
  7. gudluck..bnknyer kolek si...koleksi ct buku doraemon je :D

    BalasPadam

Cerita Lain

    Popular Posts

Copyright © 2013 Speaker Sekolah. Blogger SS converted by SpeakerSekolah
Amirul Fazil. Proudly Powered by Blogger.
back to top