Jom Baca Wasiat Mereka

Posted by SS  |  at  1:35:00 PG 9 comments









Sungguh tak ku sangka ramai jugak yang join segmen aritu. First time ni buat segmen. Huhu .. Aku tak nak cite panjang .. Jom kita baca wasiat mereka .. Hehe




http://budakkiutmiut97.blogspot.com/2012/03/segmen-7-perkara-yang-saya-akan-buat.html
http://faizfakhirin.blogspot.com/2012/03/7-perkara-sebelum-mati.html
http://emybloggergirl.blogspot.com/2012/03/segmen-7-perkara-sebelum-cekbolat-mati.html
http://nurulhafizahramli.blogspot.com/2012/03/segmen-7-perkara-yang-saya-akan-buat.html
http://yayansmum.blogspot.com/2012/03/segmen-7-perkara-yang-akan-saya-buat.html
http://secukuprasasebuahcerita.blogspot.com/2012/03/segmen-7-perkara-yang-akan-saya-buat.html
http://liailnia.blogspot.com/2012/03/segmen-7-perkara-yang-saya-akan-buat.html
http://noruazuran.blogspot.com/2012/03/segmen-7-perkara-sebelum-aku-mati.html
http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/03/segmen-7-perkara-sebelum-cm-mati.html
http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2012/03/segmen-7-perkara-yang-saya-akan-buat.html
http://diarisifroggie.blogspot.com/2012/03/segmen-7-perkara-yang-saya-akan-buat.html
http://jijielah.blogspot.com/2012/03/segmen-7-perkara-yang-jijie-akan-buat.html
http://ceriazaitul.blogspot.com/2012/03/segmen-7-perkara-yang-saya-akan-buat.html
http://cikteddycorner.blogspot.com/2012/03/7-sebelum-aku-meninggalkan-jasad.html
http://lobaksusue.blogspot.com/2012/03/segmen-7-perkara-yang-saya-akan-buat-sebelum-mati.html



Ok bye

Tagged as:

About the Author

Seorang pelajar dan pekerja pada masa yang sama, belajar sekadar untuk bekalan hidup agar tak sesat, bekerja pula sekadar mencari harta dunia yg sementara.. sebarang pertanyaan emailkan ke: white_sheep@linuxmail.org

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

Related posts

9 ulasan:

  1. hehehe..wasiat ke?
    selamat bersegmen pada semua ;)

    BalasPadam
  2. minta tukarkan link ciksu..yg td tersilap la..tak boleh buka plok :)

    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/03/segmen-7-perkara-yang-saya-akan-buat.html

    BalasPadam
  3. hehehhe..wasit kew??
    hihihiihihii..xmacam la pulok...kikikikkikiiki...

    BalasPadam
  4. wasiat?? ehm, klau aku mati kau gntikan aku tnunaikan boleh?

    BalasPadam
  5. ecececehhhhh... Cik Bolat pun ada sekali.

    P/S: derma? kau sakit apa?

    BalasPadam
  6. wah...kamu pemegang wasiat ke..hehehe

    BalasPadam

Cerita Lain

    Popular Posts

Copyright © 2013 Speaker Sekolah. Blogger SS converted by SpeakerSekolah
Amirul Fazil. Proudly Powered by Blogger.
back to top