Dia Berani. Korang Berani?

Posted by SS  |  at  12:31:00 PG 6 comments




Gamba takde kena mengena .. Aku saja nak letak!





Tengah boring tak tau nak buat pape aku tetiba rasa rajin nak blogwalking. Tak jauh pun aku blogwalking, kat blog sendiri je .. hehe .. Tu pun dikira blogwalking jugak tahu .. Nak tergelak pun ada, sedih pun ada bila terbaca entri yang lama2 .. Btol ke aku yang taip ni? Btol ke aku ni? Aku ke ni? Blog aku kena hack ke? .. Itulah antara persoalan yang bermain di minda bila baca entri sampah aku yang dulu2 ..

Dalam tak berapa nak sedar ditambah khayal dengan PRU yang bakal tiba, blog ni telah pun mencecah usia setahun jagung tanaman Sime Darby bhd .. Belum cukup setahun lagi kot sebab aku mula menulis bulan 6 .. Tapi blog ni dah wujud sejak bulan 4 lagi .. Ni nak kira camne ni? Tak kisahlah .. Yang penting masih bernyawa lagi blog ni walaupun readers, raiders, haters, liters, hakers dan jackers makin berkurang gara2 aku malas nak blogwalking .. Skang harapkan trafik dari google je la gamoknye .. haha

Di samping baca entri sampah aku yang dulu2, aku sempat la jugak baca komennya sekali .. Ni yang aku nak cite sebenarnya .. Dua perenggan yang kat atas tu intro je .. haha .. Biasala dah lama tak menaip panjang2 .. Ni kira nak melepas gian la ni .. Dalam banyak2 komen yang aku baca, komen dua ni aku rasa paling terbaik .. Kenapa aku cakap macam tu? Sebab dia tak jilat punggung aku .. Dia tak komen mengharapkan aku balas kunjungan dia balik .. dan ni antara komen paling jujur .. Senang cite komen tu bukan komen dari ahli politik Malaysia lah! Nak baca komen tu ke? scroll la ke bawah ..















Tak guna anonymous pun .. Berani kan mereka? Korang berani tak? Konpem berani kan .. Haha .. Tuan blog yang selalu kena bahan aku la kot .. Disebabkan berasa begitu terharu dengan komen mereka berdua, maka aku berbesar hati untuk menghadiahkan topup berharga RM5 setiap sorang ..



Jadi, Cik Duyung Ca dan Qil Hoshi cepat2la tuntut .. Terpaksa sebut nama korang .. hahahaha


ok bye..hehehehe

Tagged as:

About the Author

Seorang pelajar dan pekerja pada masa yang sama, belajar sekadar untuk bekalan hidup agar tak sesat, bekerja pula sekadar mencari harta dunia yg sementara.. sebarang pertanyaan emailkan ke: white_sheep@linuxmail.org

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

Related posts

6 ulasan:

  1. haha..komen yg 1st tu ko tak payah bagitahu sape pun aq da tahu...haha~

    BalasPadam
  2. untunglah ade readers setiaa.. ekekekkeeke

    BalasPadam
  3. perghhh.. followers dah 20 000++ dah.. bila nak jadi 200 000++ pulak? hek hek hek..

    psttt.. anda di tag.. cubalah nasib.. kalau menang, boleh hadiahkan jubah ni utk cek bolat ke kan?? hekhek

    http://jeszyuu.blogspot.com/2012/04/share-and-win-jubah-hoodie-cinta-tulip.html

    BalasPadam
  4. hahahaha...dorg mmg jaat cm hg la :P
    bak topup 5inggit..nk jugak :D

    BalasPadam
  5. patut la terpanggil2 nak pi cc harini..ade org nk belanja top up! ok ca tuntut skang! cepat! nombor dah ade kan? hak3...

    Ezad Skytech kenal tu komen atas tu ca punya..hehe.. ^^ xde wet lak nk topupkan ezad..haha

    BalasPadam

Cerita Lain

    Popular Posts

Copyright © 2013 Speaker Sekolah. Blogger SS converted by SpeakerSekolah
Amirul Fazil. Proudly Powered by Blogger.
back to top